СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ СЕЗОНИ

Град: София

Адрес: ул. Панайот Волов 25

Работно време:
Понеделник - Неделя: 09:00-19:00

Телефон: 0878799650; 0878723560

Email: info@weddingseasons.eu

URL: www.weddingseasons.eu

Категории: Празненства, Услуги

Описание

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ СЕЗОНИ предлага:

- Организация - Организация на сватба - с усет за забавление и познаване на сватбените ритуали и етикет.

Сватбата е неповторимо събитие, което изисква внимателна организация.

Вашата сватба обединява сватбени ритуали и сватбен етикет, организация на детайли като украсата и поканите за сватба, пожеланията. И всичко това трябва да се превърне в забавление и парти за приятелите ви.

Събирането на всички тези елементи на едно място и в определена последователност, за да се получи красиво сватбено събитие е изкуство, което съчетава в себе си професионална подготовка, отговорното отношение, усет за създаване на красота. В съчетание с всички други ангажименти, които поемате в ежедневието си, нареждането на този пъзел може да ви се стори безкрайно препускане от срещата с фотографа към тази с оператора, а след това към сватбения салон, докато накрая се озовете притиснати до стената от срокове и уговорки, които с радост бихте прехвърлили на някого, за да си починете.

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ СЕЗОНИ идва именно в този момент, с искреното си желание да Ви помогне.

В СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ СЕЗОНИ постоянно търсим нови насоки за реализирането и на най-специалните изисквания. Вие можете да разчитате на нас по всяко време, защото нашите клиенти винаги получават вниманието, което заслужават. Ние проучваме всички услуги преди да ги предложим на Вас, изготвяме план за протичане на организацията и поддържаме комуникацията с всеки участник по време на цялата подготовка. Вие ще получите неограничени съвети и консултации за сватбения етикет, които ще ви помогнат да планирате правилно своя незабравим ден.

Изхождайки от факта, че хората са различни и имат различни желания, ние отделяме достатъчно време, за да обсъдим Вашите мечти, да подредим Вашите приоритети и да Ви създадем нужното спокойствие, защото знаем, че този ден е толкова специален, колкото самите Вас.

- Дизайн и Украса - Украсата, поканите, малките детайли и топлото посрещане – това прави Вашата сватба незабравима.

Украса на сватбената зала, дизайна на поканите, букета на булката, аксесоарите за сватба, малките детайли и топлото посрещане – това прави Вашата сватба незабравима.

Украса и дизайн на залата за сватбеното тържество - с внимание към всеки детайл, ние разработваме цялостна концепция за декорацията - от поканите и програмите, през букета на булката до панделките за столовете и подаръчетата за Вашите гости.

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ СЕЗОНИ осигурява всички необходими аксесоари за сватбата, така че да отговарят на желаната от вас визия. Ние участваме със съвети, полезна информация и компетентни решения, защото нашата ежедневна работа се състои в постоянното търсене на нови и нетрадиционни идеи, които да подарим на Вас, нашите клиенти.

За нас е важно Вие да почувствате, че това е Вашата сватба и тя ще бъде точно толкова изискана, колкото бихте искали… Или точно обратното-най-интересното и неангажиращо събитие, което да следва Вашата идентичност.

Всяко желание може да бъде удовлетворено, всеки детайл може да бъде сътворен, всяка мечта осъществена, защото в основата на едно успешно събитие стои нашата прецизната организация и желанието ни да ви направим щастливи.


- Бюджет - Сватбеният бюджет и неговото разпределяне е едно от най- важните решения, които трябва да вземете преди Вашата сватба.

Сватбеният бюджет и неговото разпределение е едно от най-важните решения, които трябва да вземете преди да започнете да планирате Вашата сватба.

Определянето на бюджета, който ще изразходите за Вашето сватбено тържество е най-важното решение, което трябва да вземете, преди да започнете да планирате Големия ден. Ние ще ви помогнем да го формирате, като го подкрепим с компетентни решения и предложения, които биха спестили парите Ви, без да се отдалечавате от желаната визия.

Проучването на пазара е сложна задача, която изисква време и много усилия, а и понякога се оказва невъзможно да се ориентирате в множеството услуги, които се предлагат на пазара. Ние сме направили това проучване за Вас, като сме подбрали най-добрите услуги на най-добрите цени.

Независимо дали планирате грандиозна сватба или скромно събитие в тесен кръг, ние с радост бихме се отзовали, за да разкрасим Вашия ден и да ви помогнем да изразите себе си по най- изисканият начин.

- Професионализъм - СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ СЕЗОНИ е член на Световната Асоциация на Сватбените Консултанти /АВС/Да Не

Подобни обекти в близост

ТЕДРА ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

София, бул. Цариградско шосе 5А

028465816; 0897929466;

Категории: Услуги ...

РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ДЪНДИ ВС

София, ул. Чаталджа 13, ет. 2

029713103

Категории: Услуги ...

МОНТАЖИ ЕАД

София, жк Изток, ул. Лъчезар Станчев 9

028777777; 024390909

Категории: Услуги ...

СПАРТАК СЕКЮРИТИ

София, жк Иван Вазов, бул. Петко Каравелов...

029521561; 029521840

Категории: Услуги ...

АБВ СТУДИО

София, ул. Граф Игнатиев 5, ет. 2, офис 209

029505345

Категории: Услуги ...

АВТОРЕНТ БЕСТ

София, ул. Цар Иван Асен II 24

028435555; 029463455

Категории: Услуги ...

АРБИКАС - СЕРВИЗ ПРИНТЕРИ И КОНСУМАТИВИ

София, бул. Цариградско шосе 26, жк. Изток,...

029712161; 028731179;

Категории: Техника ...

РЕНТА АВТО

София, ул. Средна гора 44

029881299; 0888357657;

Категории: Услуги ...

АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ГРЕГ

София, бул. В. Левски 39 ет.2

029804090

Категории: Услуги ...

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...